Montserrat Roura i Massaneda
Alcaldessa de Riudellots de la Selva

Salutació de l’alcaldessa

Riudellots és una vila que es caracteritza per la seva vitalitat i el seu dinamisme. El batec de les nostres entitats culturals i festives és incessant al llarg de l’any, però la nostra Festa Major és un bon moment per agrair la dedicació i passió que totes i cadascuna d’elles posen per impulsar la nostra cultura local.

Us convido a deixar-vos endur pel munt de propostes que hem preparat per a tots vosaltres, des de les més tradicionals  ns a les més actuals. La cercavila dels nostres gegants, els concerts, les barraques, els jocs i activitats infantils i familiars, les exposicions, els àpats populars, el teatre, la petanca, i tantes altres que anireu descobrint a les properes pàgines.

Els darrers anys, hem treballat intensament i conjuntament amb la Comissió de Festes per aconseguir una festa de referència, engrescadora, acollidora, integradora i diversa, i aquest és l’objectiu comú que ens mou. Per això, vull apro tar aquest espai per agrair-los el seu compromís i dedicació a favor del be? comú.

Fruit d’aquest esforç col·lectiu, la Festa Major d’enguany pot seguir presumint d’una oferta àmplia, que aconsegueix re ectir el potencial creatiu i la riquesa i diversitat del nostre poble. Petits, joves i grans hi trobarem, de ben segur, propostes del nostre interès.

Com a novetat destacada, enguany acollim l’actuació castellera a càrrec dels Castellers de les Gavarres, una formació castellera de nova creació que compta amb famílies de Riudellots implicades com a participants i impulsors, un nou granet de sorra al nostre associacionisme, una nova aportació i una mostra evident del compromís amb la cultura catalana i amb les tradicions més nostrades.

No tinc cap dubte que la Festa Major d’enguany us la fareu vostra, participant activament del programa, que mantenim divers i plural, des del respecte, el civisme, la convivència en l’espai públic, i fomentant, sobretot, l’esperit col·lectiu.

Us convido a descobrir cada dia les propostes que us fem a mans, amb el desig sincer de trobar, novament, un espai de festa, cultura i diversió a favor de tots els veïns i veïnes.

Molt bona Festa Major!

 

Sergi Bargalló i Cateura

Sergi Bargalló i Cateura
President de la Comissió de Festes

Salutació del President de la Comissió de Festes de Riudellots

Benvolguts amics i amigues,

El temps passa molt de pressa, i ja tenim altra cop la nostra Festa Major a la cantonada. Per a l’entitat que tinc el gust de presidir, és una cita marcada per tots aquells valors que entenem que donen sentit a qualsevol festa major. Parlo de la diversió, la cultura, la cohesió social i la identitat col·lectiva, uns valors que ordenen la nostra tasca i que ens han permès, els darrers anys, fer un salt qualitatiu a la nostra festa procurant, en tot moment, aconseguir que sigui un referent recolzat en aquests valors i impulsat per l’esforç col·lectiu de totes i tots.

En els darrers mesos, la Comissió de Festes ha estat treballant conjuntament amb la Regidoria de Festes del consistori el contingut del programa de la Festa Major que ara teniu entre mans. Totes i cadascuna de les activitats suposen un esforç i una constància d’un munt de veïns i veïnes que, de manera altruista, han volgut aportar el seu temps lliure, el seu esforç i dedicació a favor de la nostra Festa Major, així que vull apro tar aquestes línies per agrair-los la tasca feta aquests darrers anys. Des de la Comissió de Festes, iniciem la cita més important per a la nostra entitat i a la qual dediquem més esforços i dedicació, procurant que la Festa Major de Riudellots sigui del vostre gust i contribueixi enèrgicament a la nostra identitat col·lectiva, que mai hem de deixar decaure.

Us animo a tots aquells i aquelles que tingueu interès a participar-hi a escriure’ns al nostre correu electrònic: comissiodefestes@riudellots.cat. Estarem contents de comptar amb vosaltres, per la Festa Major i per la resta de festes que preparem durant l’any.

Estem a la vostra disposició per aconseguir que les festes siguin un espai d’unió i fraternitat entre tots. Amb la vostra ajuda i complicitat ho aconseguirem.

Bona Festa Major!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis