Avís Legal

L‘Ajuntament de Riudellots de la Selva es reserva tots els drets sobre aquest lloc web.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, les imatges, els vídeos, els sons, les bases de dades i qualsevol altre material són propietat de l‘Ajuntament de Riudellots de la Selva.

L‘ús d‘aquest lloc web implica l‘acceptació dels termes i condicions que conté.

A través d‘aquest lloc web l‘Ajuntament de Riudellots de la Selva no ofereix assessorament professional ni jurídic.

L‘Ajuntament de Riudellots de la Selva no es responsabilitza dels errors tipogràfics, formals o numèrics que hi puguin haver, ni de l‘exactitud o l‘actualitat de la informació, tot i que vetllarà per evitar-los, resoldre‘ls i mantenir-ho actualitzat.

La informació administrativa facilitada a través d‘aquestes pàgines no substitueix la necessitat de publicar formalment els textos en el Tauler d‘Anuncis Municipal (ubicat a la plaça de l'Ajuntament, 1 i/o e-TAULER), BOE, DOGC, BOPG, o altres publicacions oficials, que són l‘únic instrument legal vàlid.

Els enllaços continguts al web de l‘Ajuntament de Riudellots de la Selva poden dirigir a pàgines web de tercers sobre els quals l‘Ajuntament de Riudellots de la Selva no exerceix cap control, per la qual cosa no assumeix cap responsabilitat respecte als continguts, les informacions o els serveis que aquests enllaços puguin oferir.

L‘Ajuntament de Riudellots de la Selva no es fa responsable de qualsevol dany o perjudici en el programari o el maquinari de l‘usuari que derivi de l‘accés al lloc web o de l‘ús, la transmissió, la difusió o l‘emmagatzematge de la informació o de les aplicacions que conté.

L‘Ajuntament de Riudellots de la Selva es reserva el dret a canviar, modificar, ampliar continguts, informacions, aplicacions, etc. d‘aquest lloc web en qualsevol moment i sense avís previ.

D‘altra banda, l‘Ajuntament de Riudellots de la Selva no pot garantir que el seu servei no quedi interromput o afectat per problemes tècnics, ni assumeix cap responsabilitat derivada dels esmentats problemes.

Ajuntament de Riudellots de la Selva
Plaça de l'Ajuntament, 1
17457 Riudellots de la Selva
Tel. 972 47 88 99

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis